27. mars 2008

Vesten er ferdig =)

Da var vesten ferdig strikket, mangler bare å få kjøpt og sydd på knappene. Var ganske artig å strikke denne, så blir nok flere slike tror jeg. Blir spennende å se om den passer til den tiltenkte som snart fyller 3 år =)
Også har jeg fått nøstet opp litt av garnet jeg bestilte på 123knit, og begynt så vidt å strikke på et mor signe babyteppe.

9. mars 2008

En ganske produktiv helg =)

I helgen har jeg fått strikket en sommerfugl lue. Den ble for liten til eldstefrøkna som hadde ønsket seg en slik en, men akkurat passe til lillesøster. Så da må jeg nok finne fram igjen garn og pinner og strikke en til som er større.

Har fått heklet sammen den siste remsa til vognteppet, festet tråder, rekket opp igjen den rosa kanten rundt og begynt å hekle rundt med hvitt istedet. Synes det ble finere =) Ser ut som teppet retter seg rundt kanten når jeg hekler den siste kanten rundt, så tenkte jeg skulle hekle to omganger, også avslutte med luftmaskebuer en omgang tilslutt.

5. mars 2008

Masse fint dumpet ned i postkassa i dag =)

I dag var postkassa overfylt =) Dette deilige garnet fra nøstebarn som Krisztina har vært så snill og kjøpt for meg var det første jeg pakket opp =) Tusen takk skal du ha!













Også kom boka "Strikk til nøstebarn" som jeg har bestilt fra capris.



















Også lå det en pakke fra Ateljè Margaretha med garn og oppskrift på en lue som er nesten lik den som var i det tredje garn mysteriet på Hobbyboden. Siden jeg bare måtte ha den, så bestilte jeg med et broderi som jeg har ønsket meg lenge også. Synes dette skytsengel bilde er så fint =)