24. jul. 2008

Kjolen vokser, nå mangler bare stroppene. Ble plutselig altfor varmt å sitte å strikke med ullgarn ute nå, men kan jo ikke klage når sola endelig viser seg frem =)

Og her er mitt første forsøk på maskemarkører =) 2 er allerede tatt i bruk til kjolen over her. Kommer garantert til å lage flere av disse. Gikk lang tid før jeg skjønte hva jeg skulle med slike, men når jeg først begynte å bruke noen jeg hadde kjøpt, så kan jeg ikke strikke uten... De er praktiske, også pynter de opp strikketøyet. Har laget 4 like, med en som skiller seg litt ut som egner til å brukes for å markere starten på omgangen. Synes 4 var passe, ypperlig til raglanfelling, sjelden jeg bruker flere når jeg strikker. Men unntak når jeg strikker duker i kunststrikk da... Synes disse blir litt for store til å brukes der uansett, så tenkte jeg skulle prøve å lage noen mindre jeg kan bruke til det. Må nok gjøre det snart, for har planer om å strikke en duk om ikke så altfor lenge =)

5 kommentarer:

lise sa...

Fine maskemarkører, og kjolen ser ut til å bli flott! Er det midjen som har et parti ribbestrikk, eller?

Monica sa...

Takk for besøket =)

Det er helt øverst på kjolen som er ribbestrikket, er bare igjen å strikke stropper til å ha over skuldrene. Er vel egentlig kanskje spencerskjørt det heter tror jeg?

sipusa sa...

oi, kjempeflott kjole!
Og flotte maskemarkører er det også:-D

syglad sa...

Så romantiske maskemarkører, og den kjolen ser lekker ut. Gleder meg til og se den ferdig..

Ha en fin helg :-)

Fjellrosa sa...

KJempeflotte maskemarkører!!!!! Ønsker deg en flott helg videre!!