14. jul. 2008

Ytterborden på babyteppet

Nå har jeg begynt på ytterborden på babyteppet, og det går smått.... Har strikket halvparten på den ene siden. Ser litt svart på det siden det er så mye igjen. Bruker ca 10 min på hver spiss, også skal det være 140 spisser.... Og er bare ferdig med 15 stk. Må innrømme at dette ble litt kjedelig å strikke i forhold til resten av teppet, selv om jeg synes det blir et veldig fint teppe. Men jeg lover å gjøre det ferdig!

2 kommentarer:

sol sa...

Skjønner godt at du synes borden blir kjedelig å strikke, selv om den blir flott! Kanskje det er et greit prosjekt å strikke på innimellom andre ting?

Tanja sa...

Hei:) Ser du strikker Prinseteppet, og det gjør jeg også:) Og vi har kommet omtrent like langt. Jeg strikket ferdig første sida i går kveld. Men enig med deg, kanten rundt tar jammen lang tid i forhold til resten... Mitt teppe skal bli en dåpsgave, og jeg har tenkt å strikke det ferdig før jeg begynner på noe nytt....(ikke lett, nei!). Kanskje vi skal backe opp hverandre så det ikke blir ufoer? For det blir jo veldig fint:) Flott farge du har valgt på teppet ditt. Stå på, så skal du se at det snart blir ferdig;)