27. juni 2012

Strikketøyveske / toalettmappe

Hei, hei, hei, jeg kan jo faktisk å sy!!! Ihvertfall ei strikkeveske og toalettmappe, he he. Har alltid hatt lyst til å lære meg å bruke symaskina mi som bare står og støver ned. Og siden jeg er student og har begynt en laaaang ferie, er det jo perfekt å begynne å øve seg nå. Det resulterte i ei strikketøyveske av en gammel olabukse som ble foret med grønt blomstrete stoff.
Og når jeg fant stoff med traktorgravere på, måtte jeg jo bare sy en toalettmappe til Pappa som driver eget gravefirma ;) Foret i denne er rutete i friske gule og orange farger. Den ble nok litt for stor som toalettmappe til han som ikke har med seg stort mere enn deodorant og tannbørste når han skal på hytta, så spørs om denne også ender opp som strikketøyveske også får jeg sy en litt mindre en til han.2 kommentarer:

Buglas design sa...

Så flotte strikketøyvesker du har lagd, en kjempeide siden jeg strikker og hekler mye i bilen. For nøstene danser rundt bland støv og skitt.

Monica sa...

Tusen takk! Og takk for besøket på bloggen min :) Synes de var veldig lettvinte å ha med seg strikketøy i når jeg er ute og farter. Laget noen i voksduk også som er litt enklere å tørke av om de blir skitne, men glemte å ta bilde av de før jeg gav de bort...